Patiëntenstop:

Een consultatie bij uw huisarts gaat niet enkel over een voorschrift of een attest, maar is een engagement met een patiënt, een persoon en zijn omgeving. Als arts hebben we daar de tijd voor nodig en wij hebben onze limiet bereikt waardoor wij momenteel een patiëntenstop hanteren. We nemen geen nieuwe patiënten meer aan, tenzij er familieleden reeds ingeschreven zijn in onze praktijk.

Wij rekenen hiervoor op uw begrip.


Afspraken

In de praktijk kan u terecht na afspraak. U kan op twee manieren een afspraak maken: via de website of telefonisch. In de rubriek Info consultaties wordt hierover meer informatie gegeven.


Telefonisch bereikbaarheid

Onze praktijkassistent is telefonisch te bereiken via 03 449 21 17 in de voormiddag van 8,00 tot 12,00.

Zij helpt u verder in de mate van het mogelijke en noteert andere vragen voor uw behandelend arts. Uw behandeld arts contacteert u zodra hij/zij tijd heeft.


Telefonisch halfuur

Tijdens het telefonisch halfuurtje kan je uw behandelend arts bereiken voor kort advies of voor labo-uitslagen. Voor adviezen die meer tijd in beslag nemen, medicatie- en kiné-voorschriften, gezondheidsattesten enz., dient u op raadpleging te komen.

Dr Peeters: elke dag tussen 11,30 - 12u (behalve woensdag). Dr. Vergison: elke dag tussen 12u-12u30 (behalve dinsdag en donderdag).


Enkel voor DRINGENDE zaken zijn wij dagelijks bereikbaar op onze praktijkgsm: 0475/55.85.91. Denk aan uw medemens en gebruik deze nummer enkel bij uiterste nood. Indien u deze nummer belt voor iets niet dringend, hebben wij het recht uw oproep te beëindigen aangezien deze telefoonlijn beschikbaar moet blijven.


Balie

Voor het regelen van praktisch zaken zoals het afgeven op ophalen van documenten kan U terecht bij de praktijkassistente tussen 8 h en 12h.

Wachtdienst

Bij overmacht, tijdens de nacht en tijdens het weekend kan U beroep doen op de dokter van wacht op het nummer 0900 10 512


Mondmaskerplicht:

Denk aan uw medemens in deze bizarre tijden. Daarom hanteren wij nog steeds een mondmaskerplicht!


Patiëntengegevens:

De artsen in onze praktijk delen het dossier van alle patiënten. Op die manier zijn we ten allen tijde op de hoogte van de medische situatie. We proberen zoveel mogelijk digitaal te werken.

Als er een consultatie bij een specialist of in het ziekenhuis plaatsvindt, geef dan zeker de gegevens van onze praktijk door, zodat de brieven via de computer kunnen worden doorgestuurd. Dit gebeurt via een beveiligde verbinding.


Conventie:

Beide artsen zijn geconventioneerd. Dit wil zeggen dat de officiële tarieven gevolgd worden.

Onze praktijk is erkend als groepspraktijk. Dit wil zeggen dat U bij een globaal medisch dossier een remgeldvoordeel hebt bij beide artsen.