HAIO

We verwelkomen Dr. Laurence Vergison als HAIO in de praktijk.

De Huisartsenpraktijk Artevelde is officieel erkend door de Federale Overheidsdienst van Volksgezondheid en is aangesteld door het Interuniversitair  Centrum voor HuisartsenOpleiding (ICHO) als opleidingspraktijk.

De HAIO is een gediplomeerd arts (master geneeskunde) die zich gedurende drie jaar specialiseert in de huisartsgeneeskunde. 

De HAIO is betrokken bij alle activiteiten van deze praktijk en overlegt dagelijks met de praktijkopleider. Op deze manier blijft uw huisarts permanent op de hoogte van uw situatie en wordt uw gezondheid optimaal verzorgd.


Multidisciplinaire Groepspraktijk

Als arts kan je je praktijk delen met andere gezondheidswerkers

Samen wordt er getracht door een nauwe samenwerking tot de best mogelijke zorg te komen. Als huisarts hebben we hierin een coördinerende rol.

In onze praktijk is Integratief kinder- en jongerentherapeut Natascha Bauwens werkzaam. Zij richt zich vooral naar kinderen en jongeren, (Plus)ouders en gezinnen.

Raadpleging enkel op afspraak via 0478 31 56 36


Parkeren

De straten rond de praktijk behoren tot de blauwe zone: parkeerzone. Condreet betekent dit dat u in de Kerkstraat maximum 2u. kan parkeren met parkeerkaart. In de Jacob van Arteveldestraat kan u tot 4u. parkeren met een parkeerkaart. 
Dus VERGEET NIET UW PARKEERKAART TE LEGGEN!